Botiga i Perruqueria


Botiga


Volem tenir-los satisfets ...

Per això procurem cuidar el detall les nostres instal·lacions, perquè volem que la seva estada sigui per vostè i el seu animal de companyia el més agradable possible.

-En la nostra botiga poden trobar tota mena d'accessoris i regals per a mascotes: Corretges, arnesos, collarets, vestits, accessoris per a viatge, transportins, productes per a la higiene, cosmètica, etc.

Pel que fa a l'alimentació disposem de les principals marques premium, així com la venda a exclusivitat de la marca "Wellne's Core", una TOP 10 en les principals llistes internacionals d'alimentació.

Disposem de dietes naturals, amb cereals i "no grain". Dietes seques i humides. De petit i gran format. Llaminadures i llaminadures de tota classe ... En definitiva: tot el que vostè pugui desitjar per al seu gos o gat.

Demani'ns i l'assessorarem i allò que no tinguem en estoc els ho aconseguirem immediatament.


Perruqueria


En la nostra perruqueria oferim tota mena de talls i tendències estètiques per a gossos (Stripping, Scisoring, Plucking, etc .)

Realitzem banys terapèutics com a complement de tractaments dermatològics. Som especialistes en perruqueria felina. Alleugem l'estrès que per a alguns gats els suposa el procediment, mitjançant la supervisió veterinària que només un centre com el nostre pot garantir.


Targeta de Fidelitat


Aquells clients que ho desitgin poden obtenir sense cap cost la seva targeta personalitzada. Amb ella s´estalviaran el 5% en totes les seves compres i serveis. Mitjançant el programa "MASCOT" podran fer efectiu aquest descompte acumulat en vals per valor de 5 euros o els seus múltiples.