Sobre Nosaltres

El 25 d'abril de 1985 es va inaugurar Clínica Veterinària Providència al número 41 del carrer Providència.

Aquells anys van ser decisius per a la veterinària. Es començaven a aplicar tecnologies procedents de la medicina humana i des de feia molt poc havien aterrat les primeres marques de pinso per a animals de companyia en el mercat. Ambdues circumstàncies van coincidir en el temps i van dotar d'un notable impuls a la nostra professió.

Amb els anys ens vam anar fent cada vegada més presents al barri i aquella integració va anar creixent paral·lelament a la demanda dels nostres serveis, de manera que anys després vam decidir fer el nostre primer trasllat a Providència 22, on vam poder optimitzar les nostres instal·lacions afegint nous serveis. S'estava implantant un nou concepte: El "Centre Veterinari": Un únic ambient on poder reunir tot el necessari per a la cura dels animals de companyia

Passats 35 anys des de la nostra arribada a barri, va sorgir l'oportunitat d'ocupar la que ara és la nostra actual ubicació en els baixos d'un edifici catalogat per l'Ajuntament de Barcelona, en un dels llocs emblemàtics de la Vil.la de Gràcia, al número 6 de la plaça Rovira, plaça a través de la qual discorre el carrer Providència, artèria per la que ha fluït la nostra història durant tots aquests anys i que dóna nom a la nostra clínica.